Заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка Петро Оленич абсолютно не засмучується тому, що правоохоронні органи цікавляться його колегами по КМДА. Більше того - це він дав наводку прокуратурі на корупційні схеми першого заступника мера Миколи Поворозника, після чого тому вручили підозру. Про це повідомляє політичний експерт Тетяна Лупова.

"Мотиви "земельного короля" столиці Оленича, такого ж корупціонера як і Поворозник, ясні і прості – він сам мітить в крісло першого заступника Віталія Володимировича", – вважає експерт.

За її інформацією, щоб досягти своєї мети, Петро Оленич зливає всю внутрішню інформацію КМДА правоохоронцям і навіть обзаводиться друзями в офісі президента.

"Типові павуки в банці. Будемо сподіватися, що коли-небудь вони "відірвуть голови" один одному, і Київ перестане тонути в тому корупційному свавіллі, який влаштувала команда Кличка. А поки що Оленичу не варто поширюватися про свої плани - такі речі краще тримати при собі", - підсумувала Тетяна Лупова.

Нагадуємо, заступника голови КМДА з питань цифрового розвитку Миколу Поворозника звинувачують у тому, що він незаконно позбавив земельної ділянки апарат РНБО на Сирці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще