Про це вона розповіла у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«За 20 з чимось років були різні ситуації. Ти жінка, ти йдеш кар’єрними сходинками. Це і сексизм, і незрозумілі залицяння, натяки, непристойні пропозиції – це все було в моєму житті. Воно було все різне», - зізнається вона.

За словами Марини Хонди, жінці набагато складніше будувати свою кар’єру.

«Коли жінка виходить заміж і збирається в декретну відпустку, вона викреслюється. Коли ти молода, то до тебе, звичайно, є непристойні пропозиції з варіантами можливої кар’єри. Було все і було по-різному. Напевно, в кожному віці є різні ситуації. Зараз я абсолютно комфортно себе почуваю в тому чоловічому колективі, в якому я працюю», - розповідає вона.

Розпочинала державну службу, коли головою КМДА був Олександр Омельченко, нині працює під керівництвом Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Мені здається, керівнику, незалежно від того, в якій він партії, які в нього погляди, на певні посади йому потрібен фахівець, який приймає рішення і буде брати на себе відповідальність. Якщо мені була запропонована така посада, і якщо я від свого керівника не отримувала досі негативну річ, що ти маєш піти – значить, все добре. Якщо претензія якась там є і, будь ласка, пиши заяву – я не асоціюю себе з посадою, кріслом або кабінетом», - зазначає вона.

Як повідомляв Знай.ua, хтось підставляє мера Києва Кличка, бойкотуючи будівництво метро на столичний масив Виноградар.

Також Знай.ua повідомляв, що Соратник Кличка, що підкуповував виборців, Терентьєв дерибанить київську землю замість того, щоб сидіти.