Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав журналіст Олександр Зубченко.

"Йдеться про двох парламентарів – Антоніну Славицьку та Григорію Мамку. Решта представників "ОПЗЖ" участь у голосуванні не брали. За моєю інформацією, дані депутати входять саме в групу Льовочкіна-Бойка", - заявив у своєму пості журналіст.

Крім того, Олександр Зубченко стверджує, що народний депутат Сергій Льовочкін співпрацює з офісом Президента.

"І чому я не здивований? Про те, що Сергій Льовочкін співпрацює з офісом президента, відомо вже давно. Більш того, не секрет і те, що Льовочкін тісно співпрацює з Банковою по створенню нового політичного проекту, розрахованого на електорат південного сходу. Є інформація, що голоси за пакет санкцій були віддані на особисте прохання Зеленського", ‒ констатував Зубченко.

Нагадаємо, що Росія ввела санкції проти депутатів ОПЗЖ Сергія Льовочкіна і його сестри Юлії Льовочкіної в серпні 2021 року.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще