Спалення музею у Іванкові разом із картинами Марії Примаченко - справа знакова! Нагадаю, що перед цим у Чернігові російські терористи влучили снарядами у майже столітню будівлю обласного молодіжного театру…

Натомість, російські окупанти демонструють свої справжні цінності - мародерять по магазинах та банках в тимчасово окупованих містечках України.

Це кривава і реалістична відповідь сучасним захисникам цінностей російського світу в Україні.

Нагадаю, що світоглядна війна між українським всесвітом і російським світом не вчорашня і тим паче не сьогоднішня.

Лише в часи відновленої незалежності ми мали кілька спроб перемогти ідеологію Російського світу. Проте завжди, або наша знаменита толерантність, або вічне проросійське лобі у владі ставало грудьми, грошима і медіа на захист цінностей Російського світу Путіна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згадаю лишень історію нашої боротьби за Український світ «без кобзонів і табачників» після Помаранчевої революції, коли багато нинішніх ВІП-патріотів і блогерів затаврували мене ганьбою, як ворога людяності й написали звернення ледь не в усі посольства світу з вимогою зупинити наступ на «визначних діячів світової культури культури кобзона, лєщенка і к.», без яких Україні не прожити?!

Після Революції Гідності нам теж не вдалося добити гідру вже більш витонченої пропаганди за цінності Російського світу…

Наша медіа-спільнота на зарубіжні гранти все боялася, щоб ми не порушили приписів демократії та, не дай бог, не образили якусь меншину!

Академічні звьозди, на ті ж таки грантові та бюджетні гроші, за кожний факт історичної перемоги українців або злочинів Московщини чи Російської-Радянської імперії вимагали від нас підтвердити це документом за підписом Петра, Катерини, Леніна, Сталіна, Кагановича чи Путіна, які нашу історію та документи спочатку вкрали, потім сфальсифікували, а при цьому знищили, замордували голодом, закатували або репресували…десятки мільйонів українців.

Нині ж на нас чекає завершальний етап боротьби за утвердження світогляду українського всесвіту і ліквідації ідеології російського світу.

Лишень тоді майбутні путінці-кадировці не зможуть завербувати у нас негідників для допомоги терористам чи знайти причину для воєнного захисту фанатів Російського світу…

Отож, вкотре рятуючи світову цивілізацію від російської анти-цивілізації, не забуваємо, що остаточна перемога настане лише після знищення ідеології російського світу Петра-Катерини-Леніна-Сталіна-Путіна в Україні.

Ніколи знову!💙💛