Про це йдеться у повідомленні прес-служб групи.

Так, комбінат "Запоріжсталь" продовжує постачати кисень у медичні заклади регіону: від початку лютого й до сьогодні відвантажено понад 300 тонн кисню. З квітня об'єми відвантаження сягнули понад 5000 тонн. А це - півмільйона українців, які отримали шанс вижити у ці непрості часи.

Також кисень для лікарень продовжує відвантажувати підприємство "Каметсталь" у Кам’янці.

Крім того, у Кривому Розі створено десятки пунктів збору волонтерської допомоги, в тому числі організовані молодіжними організації ГЗК.

Гуманітарну допомогу збирають молодіжні організації Запоріжсталі та Покровськвугілля. А в Авдіївці молодь організувала безпечний дитячий садочок у реабілітаційному центрі МЧС.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тим часом через напад російських військ, меткомбінат "Азовсталь",

Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча, Маріупольський ремонтно-механічний завод та "Метінвест Промсервіс" вже п'яту добу перебувають у режимі гарячого консервування. На підприємства не доставляють сировину та не відвантажують продукцію.

Проте група "Метінвест" робить все можливе, аби підтримати своїх працівників - збережені виплати і виконуються всі соціальні гарантії.