Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Через обстріл була пошкоджена ПС Дачна та лінії електропередачі, що живлять села Дачне та Алтестово Одеського (Біляївсього) району. ДТЕК Одеські електромережі роблять усе можливе для оперативного відновлення електропостачання населених пунктів, які постраждали через бойові дії. Ремонтні бригади переведені в аварійно-відновлювальний режим та готові оперативно повертати світло до будинків клієнтів, щойно отримають дозвіл Збройних сил України на проведення робіт", - повідомили в компанії.

Через обстріл з ладу вийшла ПС Дачна. Ремонтна бригада отримала дозвіл на проведення робіт від ЗСУ та менш як за 4 години відновила роботу підстанції та ліній.

Усі бригади "ДТЕК Одеські електромережі" переведені виключно в аварійно-відновлювальний режим роботи, компанії не проводять планових робіт. Працівники мають спеціальні інструкції до роботи в кризових ситуаціях.

Бригади енергетиків приступають до відновлення електропостачання населених пунктів, як тільки ЗСУ надає відповідний дозвіл.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще