Про це в своєму Telegram-каналі повідомив керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін.

«Це - справжні представники білоруської нації, які розуміють, що чекає на всю їхню країну в майбутньому за участь у війні проти України. Все це матиме жахливі наслідки абсолютно для кожного мешканця країни-агресора», - зокрема написав він.

Нагадаємо, що про створення Інтернаціонального легіону територіальної оборони України йшлося у зверненні президента України Володимира Зеленського. Він наголосив, що усі іноземці, які бажають долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки, керівництво України пропонує приїхати в нашу державу та поповнити лави сил територіальної оборони.

28 лютого президент України підписав Указ №82/2022 про запровадження тимчасового безвізового режиму для іноземців, які їдуть до України боротися з російськими загарбниками.

Литва, Велика Британія та Данія вже дозволили своїм громадянам воювати на боці України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще