Також анонсовану Президентом Франції готовність надати Україні військову техніку та 300 млн євро фінансової допомоги. Дякуємо за підтримку населення нашої держави.

Денис Монастирський проінформував, як розгортається ситуація в Україні, яка вже шосту добу протистоїть масштабній і зухвалій агресії РФ, та як не допустити гуманітарної кризи в регіонах, яким найбільше дісталося від рашистських загарбників

Міністр звернувся із проханням підтримати розгляд звернення України до Міжнародного комітету Червоного Хреста, щоб якнайшвидше забезпечити «коридори доступу» для надання критично важливої медичної допомоги.

Домовилися мобілізувати зусилля, щоб спростити формальності проходження кордонів та перетину транзитних країн ЄС з метою організації доставки гуманітарних вантажів для населення України, яке потребуватиме допомоги.

Також очікуємо на розуміння та підтримку в питанні прийому і розміщення українських біженців.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Денис Монастирський також звернувся із проханням до французького колеги підтримати ініціативу України виключити Росію зі складу Інтерполу за порушення основних принципів організації та масове зловживання інструментами і послугами для прикриття своїх злочинів та переслідування політичних ворогів, у тому числі в Україні.