Ви завжди кажете, що наші діти – наше майбутнє. Чи подобається вам ваше майбутнє зараз? Такими словами розпочинається звернення українських дітей, які сьомий день живуть в укриттях, до усього світу.

Емоційне звернення діти записали англійською мовою, щоб якомога більше людей змогли почути їх.

«Ви завжди кажете, що ваші діти – ваше майбутнє. Чи подобається вам ваше майбутнє зараз? 24 лютого Путін розпочав війну проти України. З того моменту наше життя змінилося. Ми не можемо захистити себе. Ми не можемо грати на вулиці. Ми не можемо ходити до садків і шкіл. Ми їмо і спимо в укриттях.

Поки бомби руйнують наші домівки, наше майбутнє залежить від вас. Ми нічого не можемо з цим зробити. Бо ми ще діти. Але ми можемо про це говорити. Ми можемо плакати про це. Ми хочемо жити. Нам потрібен мир. Ми маємо право на майбутнє. ВРЯТУЙТЕ НАШІ ЖИТТЯ! Любий світе, ти мусиш зупинити це!», - звернулися діти до всіх людей у світі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще