Нагадаю, вчора IPK запропонували російській та білоруській командам брати участь в Олімпіаді в нейтральному статусі.

Таке ЦИНІЧНЕ і ПРАГМАТИЧНЕ рішення було розкритиковане багатьма країнами, деякі навіть погрожували відмовитися від участі в Параолімпіаді, якщо там будуть команди Росії і Білорусі.

Щодо необхідності позбавити Росію та Білорусь права брати участь в цій Параолімпіаді та майбутніх олімпійських іграх, як країн, що зухвало порушили загальновизнаний принцип ОЛІМПІЙСЬКОГО ПЕРЕМИР‘Я, ВИМАГАВ і Я, як віце-президент НОК, у своєму зверненні до MOK та IPK.

Радий, що перший крок нарешті зроблено!

Дивуюся, що досі не було офіційного звернення щодо засудження військової агресії Росії-Білорусі та позбавлення їх права участі в Параолімпіаді та майбутніх Олімпійських іграх у Парижі та Мілані ні від НОК, ні від Національного комітету спорту інвалідів України.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І не забуваємо, що наше завдання ВОЮВАТИ з ВОРОГАМИ ЛЮДЯНОСТІ Путіним-Лукашенком на ВСІХ напрямках, в тому числі і на СПОРТИВНОМУ та ОЛІМПІЙСЬКОМУ!