Все більше інформації про «мужніх» олігархів і політиків та їх родини, які вивозять свої «чесно зароблені» кешеві МІЛЬЙОНИ, за сприяння нашої рідної митниці, за кордон.

Скільки ж ще треба вивезти МІЛЬЙОНІВ доларів і євро з УКРАЇНИ, яка нині ВОЮЄ і ВИЖИВАЄ, щоб на це відреагували:

- Уряд, який призначає і контролює діяльність Державної Митної служби;

- СБУ, яка повинна захищати національну державність та економіку;

- ГПУ та всі нові правоохоронні органи, які мусять бути на сторожі законності, правопорядку та вести непримиренну боротьбу з корупцією, особливо у воєнний час?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Бо нині, втеча з воюючої країни родин олігархів та політиків з МІЛЬЙОНАМИ доларів чи євро - це не лише корупція, це МАРОДЕРСТВО на службі у Путіна.

П.С. Між іншим, остання інформація, яку розмістили ЗМІ щодо родини депутата з партії Яценюка і радника Авакова Котвіцького, нагадала мою давню публікацію про більш як 3 000 «героїв та оборонців нашої держави», які отримали нагородну зброю від МВС за період 2014-2020 років. Так от абсолютним лідером у цій нагородній афері був саме Котвіцький, який для себе та родини отримав від Міністра Авакова… 6 одиниць нагородної зброї!