Набайдужі майстри сцени вже зібрали на допомогу цивільному населенню більше 85 тисяч фунтів (понад 3 мільйонів гривень).

Весь світ спостерігає за тим, що відбувається в Україні, і ніхто не може залишитися осторонь. Також ті, хто безпосередньо постраждав від конфлікту, українські агенти з пошуку талантів — Різ Бейнхам та Влад Яремчук, які закликали своїх друзів та колег із музичної індустрії жертвувати свої треки для створення збірки із понад 100 композицій «Разом з Україною».

За лічені дні Різ та Влад отримали величезну підтримку від провідних драм-н-бейс-лейблів, таких як Hospital Records, RAM Records, Critical Music, Metalheadz, Shogun Audio та ін. До збірки входять треки від артистів: Noisia, Phace, SPY, DJ Marky & Makoto, Halogenix, Kasra, Black Sun Empire & Nymfo, Modestep, Seba, Grafix, Monty, Nu: Īone, Unglued, Pola & Bryson, Amon Īobin, Om Unit та десятки інших.

Поряд з великим вибором невиданої музики, проект також включатиме численні роботи візуальних художників з усієї Європи, багато з яких стануть частиною обкладинки спільного альбому під художнім керівництвом Uno (@uno.graphics).

Говорячи про проект, Бейнхем та Яремчук уточнюють: «Ми неймовірно вдячні музичній спільноті за підтримку нашої ініціативи зі збору життєво необхідних засобів для гуманітарної допомоги на передовій. Усі артисти та люди, які беруть участь у проекті, запропонували свої послуги безкоштовно, а весь отриманий дохід буде передано безпосередньо Українському товариству Червоного Хреста. Ми хотіли б подякувати всім, хто взяв участь у реалізації цього проекту, включаючи нашу команду: Діану Мифтаховату, Богдана Мазура (Україна), Яна Дідріхсена (Німеччина) та Петра Хаузера (Польща), а також усім, хто готовий придбати альбом»

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На виданні збірки, організатори не планують зупинятися. Так 15 квітня в у Лондоні у всесвітньо відомому клубі Studio 338 пройде великий івент, який буде тривати увесь день. Всі виручені кошти будуть передані двом організаціям, які прямо зараз надають важливу гуманітарну допомогу, тому хто в ній потребує: Українському товариству Червоного Хреста та фонду Music Saves UA.

Збір коштів триває до кінця війни в Україні та гуманітарної кризи. А перший транш допомоги вже направлений на допомогу нужденним. Так 9 березня о 21:14 за Грінвічем команда проекту відправила першу пожертву 51 705,46 фунтів стерлінгів (ICRC) Товариству Червоного Хреста України.

Ознайомитися з роботами найкращих єлектронних музикантів Европи, яків обєдналися заради України можно за цим посиланням.