Усі українці, як можуть, долучаються до допомоги нашим героям, які боронять Батьківщину від рашистських загарбників.

Головні завдання, аби воїни були ситими, зігрітими, захищеними та озброєними. Тому люди не покладаючи рук готують, збирають гроші, купують та дбають про захист наших героїв.

Директор Солом'янського ринку у Києві Іван Лісовий показав, які ситні гостинці відправилися до однієї з військових частин.

"Сьогодні разом з нашими чарівними помічницями передали військовій частині 200 кг виготовлених власноруч напівфабрикатів! Ці дівчата та дівчатка кожного дня на волонтерських засадах готують їжу для наших військових, правоохоронців та мешканців району! Ми щиро вдячні кожному волонтеру, які з початку війни наполегливо та самовіддано працюють в нас на ринку. З таким завзяттям і з такою силою духу нас точно не зламати!", – написав Іван Лісовий на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.UA писав, що депутат Київради Георгій Зантарая та директор Соломʼянського ринку Іван Лісовий відразу після початку масштабного вторгнення рашистів доєдналися до допомоги громадянам, які зараз цього потребують найбільше.