Сьогодні відвідав колектив нашого Немішаєвського фахового коледжу НУБІП, який знаходиться в Бучанському районі.

Нагадаю, що в період окупації російські військові на кілька днів зробили в нашому коледжі свою базу. В результаті перебування «освободителей», а точніше варварів і мародерів знищено та викрадено близько 100 комп‘ютерів, понищено аудиторії та розграбовано лабораторії закладу.

Проте, колектив коледжу на чолі з Володимиром Альохіним весь період окупації не залишав територію навчального закладу, захистив людей і максимально зберіг його інфраструктуру.

гуманітарна допомога
гуманітарна допомога

Нині національний прапор знову майорить на території Немішаєвського коледжу, а колектив наводить лад і починає відновлювати роботу.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я ж, як Голова Наглядової ради НУБІП, подякував за мужність і витримку керівнику та всьому колективу й передав гуманітарну допомогу: продукти харчування та засоби гігієни.

Щира подяка також моїм друзям із Грецько-української торгової палати (генеральний секретар - Герасімос-Ніколаос БУГАС) за турботу, а нашій Національній поліції - за підтримку.