Своє звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Ашан» – ви спонсор геноциду в Україні. Ракети сьогодні прилетіли в Київ. Район Дарниця. Йдуть розкопки вбитих і зґвалтованих українців і українок в місті Буча, Ірпінь і Бородянка. Сьогодні летять ракети в місто Маріуполь. Путін фінансує цю війну не тільки з продажу газу та нафти, але й з податків європейських компаній, які працюють на ринку РФ і сплачують там податки. «Ашан» – ви спонсор геноциду українців, ви – спонсор війни в Україні, ви – спонсор смертей українців», - заявив Микола Давидюк.

За його словами, сплата податків у РФ дає змогу Путіну обстрілювати Київ, Маріуполь, Харків та решту міст України, а безвідповідальна поведінка глобальних компаній та їх робота в Росії призводить до смертей у нас.

«Це потрібно зупинити! Так само ми не повинні дозволяти й нашим окремим компаніям платити там податки та фінансувати вбивства. «Липецькі» практики 2014 теж варто завершувати», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політолог Микола Давидюк звинуватив низку західних компаній у тому, що вони фінансують терористичний режим Путіна, продовжуючи працювати у Росії навіть після запровадження санкцій проти неї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще