"Гради" російських окупантів "накрили" волонтерів фонду Вадима Столара, які привезли гуманітарну допомогу на Донбас. Відео інциденту виклали в соцмережах.

Цього разу волонтери доставили в "Вугледар" та інші міста Донбасу допомогу у вигляді продуктових наборів - щоб підтримати місцеве населення переселенців з передової.

У Фонді Вадима Столара підкреслюють, що цей обстріл - далеко не перший, під який потрапляють волонтери. Однак вони, незважаючи ні на що, доставляли і будуть доставляти захисникам і людям в біді продукти, ліки, засоби захисту та обладнання.

У свою чергу, самі волонтери також просять про допомогу. Потрібно діставати рідкісні в Україні ліки, закуповувати шоломи і бронежилети, продовольство. Підтримати людей можна за посиланням

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще