Організатори заходу, команда проєкту Ukraine Helpers*, головним символом акції обрала валізу. Саме вона уособлює всіх тих, хто через війну був змушений покинути власний дім.

Акція розпочалась о 12:00 на площі Шандора Петефі. До неї долучилось понад 100 учасників. Все довкола майоріло нашою синьо-жовтою символікою. Завершився захід акторською постановкою на площі Театральній і виступом української співачки Анни Трінчер.

Ще одна важлива мета мирної акції — вкотре нагадати світу про критичну важливість допомоги. Війна триває, а кількість людей, які втратили свої домівки і вимушено переїздять зростає з кожним днем. Це не просто німі цифри зі статистики — це сотні людей, життя яких ніколи не буде таким, як раніше.

Відчути атмосферу акції можна через опубліковані фото та відео.

За бажанням зробіть також важливий внесок у нашу спільну перемогу — опублікуйте у своїх соціальних мережах чи згадайте в особистих комунікаціях про проєкт Ukraine Helpers.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Захід відбувся за підтримки Закарпатської ОВА.

*Платформа Ukraine Helpers — онлайн хаб-підбірка, що інформує про склади гуманітарної допомоги у різних країнах світу, офіційні реквізити для фінансової допомоги та про актуальні потреби українців під час війни.