Волонтери продовжують свою нелегку справу щодня дбаючи про захист та відносний комфорт наших захисників.

Один із них, волонтер та директор Солом'янського ринку Іван Лісовий розповів, що нещодавно військовим було передано 500 кілограмів вареників, аби забезпечити нужди.

"Продовжуємо забезпечувати наших військових напівфабрикатами. Дівчата старались - цього разу передали 500 кг вареників! Далі буде!", – написав Іван Лісовий на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Раніше Знай.UA повідомляв, що волонтер та директор Солом'янського ринку Іван Лісовий продовжує забезпечувати цивільне населення та військових необхідним.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про це Іван Лісовий розповів на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Продовжуємо з Георгий Зантарая, Андрій Андрєєв та Лариса Полякова годувати наших воїнів виготовленими волонтерами варениками. Сьогодні відвантажили ще 150 кг продукції у військову частину! Нагадую, що ви можете підтримати наш волонтерський рух на мою карту. Наразі ціленапрвлено збираємо на автомобіль типу пікап для військових. Слава Україні!, – повідомив Іван Лісовий.