Заклики про ліквідацію ДЕІ є популізмом та політичним піаром Нардепка Олена Криворучкіна в ексклюзивному коментарі для ЕкоПолітики прокоментувала ініціативу Олександра Маріковського щодо ліквідації Держекоінспекції.

Вона пояснила, що фахівці ДЕІ працюють кожен день, зокрема під обстрілами, фіксують еко-злочини РФ та перешкоджають роботі “чорних” лісорубів та браконьєрів.

“Залишити Україну без органу еко-контролю і еко-захисту сьогодні – це не реформа, це саботаж”, – говорить Криворучкіна.

Вона зазначила, що проблеми корупції існують в будь-якій країні і потребують рішучої боротьби. Завдяки спільній роботі з МВС України вдалося досягти реальних результатів, а саме відкриття кримінальних проваджень та винесення вироків.

“Звісно ж, є й кадрові рішення. Це процес, який не може бути реалізований за один день, але він йде”, – каже нардепка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вона також закликала звертатися до правоохоронних органів з питань корупції, адже це характерно і для інших державних структур, наприклад ЗСУ та системи охорони здоровʼя. Криворучкіна також зазначила, що заклики про ліквідацію ДЕІ є популізмом та політичним піаром.