Про це йдеться у відеоролику Фонду.

"Продовжуємо допомагати армії! На минулому тижні ми надали нашим захисникам: 165 комплектів форми, 165 пар тактичного взуття, 61 тепловізор”, - перераховують в організації.

Крім того, зазначають у Фонді, з початку війни військовим частинам та теробороні систематично надавалися необхідні медикаменти, фотопастки, шоломи, бронежилети та іншу амуніцію. Загалом на даний момент вже надали українським військовим 235 бронежилетів, 120 шоломів, 172 генератори, 113 тепловізорів, 50 навігаторів, 50 фотопасток з камерою, 15 супутникових телефонів, близько 2,5 тисяч комплектів одягу, 165 пар тактичного взуття, 20 тис. шприців, 4 500 упаковок різноманітних медикаментів, 1 500 одиниць перев'язувальних матеріалів.

“Висловлюємо щиру подяку Благодійному фонду Вадима Столара за бронежилетні чохли, які дадуть нам змогу виконувати обов’язки по захисту нашої держави. Перемога буде за нами!" - кажуть на відео військовослужбовці Державної охорони України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Фонді Вадима Столара закликають допомогти захисникам України
У Фонді Вадима Столара закликають допомогти захисникам України

Як повідомлялося раніше, Фонд також забезпечував військові частини та блокпости ТРО у Києві та області гарячим харчуванням, яке готували та развозили волонтери.

"Наші захисники потребують вашої підтримки! Допоможи армії”, - резюмують у Фонді Вадима Столара.