Йдеться про компанії "БаДм", ”Оптіма-фарм” та “Вента”, пише у своєму Facebook експерт Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький, пишуть Українські новини.

Компанія "БаДм" є найбільшим дистриб'ютором України та має частку ринку у 41%, поставляє медпрепарати до 18 000 аптек та лікарень, співпрацює з 300 фарм-виробниками, у тому числі з тими, які продовжують працювати в росії, наприклад, Sanofi, Berlin-Chemie, Reckitt Benckiser, KPKA, Gedeon Richter, Abbott, Ranbaxy, Stada і так далі.

Компанія “Оптіма-фарм” - другий за часткою ринку фарм-дистриб'ютор в Україні, має близько 33%, постачає препарати до 17 000 аптек та лікарень. Серед її постачальників - ті самі міжнародні компанії, які ніяк не наважаться піти з росії. Власник цієї фірми добре відомий в Україні – це Богдан Губський, якого ми пам'ятаємо як члена партії СДПУ(о) Медведчука , а потім – Блоку Юлії Тимошенко.

Компанія ”Вента” - дистриб'ютор медпрепаратів з Дніпра з 15% ринку України. Серед його партнерів є компанії, що продовжують фінансувати країну-терориста: КРКА, AstraZeneca, Pfizer, Bayer, Acino, GlaxoSmithKline, Recordatti, Servier, Boehringer та інші. Мажоритарні власники «Венти» - громадяни Німеччини – Генріх та Ганна Ріттер, а також російський фарм-дистриб'ютор «Катрен».

“Незважаючи на те, що ще не введено санкцій проти фарм-ринку росії, присутність цих компаній на території країни-терориста – нонсенс”,- пише Голобуцький. І додає: “Тож давайте почнемо пред'являти однакові вимоги і до іноземних компаній, і до наших – усі вони, так чи інакше співпрацюючи з росією, роблять свій внесок у знищення України та її громадян”.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще