Про це стало відомо з нової програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав, що щомісяця Україна потребує 7 мільярдів доларів для погашення дефіциту державного бюджету. Це велика сума», - сказала вона.

За її словами, не факт, що ми самотужки зможемо покрити повністю дефіцит.

«Зараз низка виробництв намагаються переїхати з одного регіону до спокійніших. У нас триває міграція не лише людська, а й міграція бізнесу. Є ймовірність, що якийсь бізнес буде за кордон чи інші регіони перенаправлений. Хоча ми бачимо за останніми ракетними обстрілами, що у нас немає областей, які, скажімо так, тією чи іншою мірою не були атаковані», - додала вона.

Олександра Решмеділова наголосила, що будь-який бізнес потребує логістики.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«Як би вона не була зараз налагоджена заново, але вона подовжує доставку. У нас велика проблема з тією ж залізницею, яку часто ми бачимо обстрілюють. Сподіваємося, що бізнес, який адаптуватиметься до нових викликів, зможе спертися повноцінно на ще й транспортну розв'язку», - резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, чи може держава списувати борги за комуналку, якщо вашу квартиру чи будинок зруйнували російські окупанти.