Так він прокоментував відхід Леоніда Кравчука в ефірі «Утро Февраля».

За словами політика, перший президент України передбачав становлення України як незалежної держави задовго до розпаду Радянського Союзу.

«Леонід Макарович – це людина двох епох. Епохи так званого соціалізму періоду радянського союзу з його тоталітарною владою та епоха останніх національно-визвольних змагань. Тобто періоду, коли відновлювалася українська державність. Тому в його фігурі можна багато знайти. Але якщо охарактеризувати його дуже коротко, то ревного комуніста епоха з нього не зробила. Комуніста переміг українець. І тому Леонід Макарович зробив великий внесок у відродження української державності. Тож у нашій суспільній свідомості його буде зафіксовано як борця за українську державність. Він мав дуже глибоку інтуїцію. І я думаю, що багато моментів, багато рішень він керувався не лише усвідомленням ситуації, але керувався саме своєю інтуїцією», - додав Іван Заєць.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиційний політик Дмитро Гудков заявив, що губернатори в росії обираються формально через систему різних фільтрів і їх відхід з постів відбувається за сценарієм.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще