Про це в ефірі каналу «Утро Февраля» сказав російський соціолог Ігор Ейдман.

За його словами, російській владі абсолютно байдуже, як оформити анексію регіону.

«Якщо вони на це наважаться, то через загальну неадекватність російської влади. Тому що в інформаційному полі часто виникають різні чутки щодо цього. Але якщо вони на це все ж таки наважаться, з погляду світової політики – це буде повне свавілля. Ще питання, як вони це оформлять, якимось уявним референдумом, поставлять свої органи влади, це вже не має жодного значення. Тому що сам факт цієї грубої анексії чужої території буде очевидним для всіх. Але для самих росіян абсолютно байдуже, як це буде оформлено за підсумками», – додав Ігор Ейдман.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиційний політик Дмитро Гудков заявив, що губернатори в росії обираються формально через систему різних фільтрів і їх відхід з постів відбувається за сценарієм.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще