Про це в ефірі «Утро Февраля» сказала експерт з міжнародних питань Юлія Осмоловська.

«Якщо вона стверджує, що наближення НАТО до кордонів країни створює умови небезпеки для нацбезпеки, і тому було розпочато “спецоперацію” в Україні, тоді такою ж логікою слід керуватися за фактом вступу Швеції та Фінляндії до НАТО. Тоді росія має вводити свої війська до цих країн, захищаючи інтереси російського населення. Але, як мінімум, цього недостатньо ресурсів. А відтак ми побачимо, як розвіється черговий міф про велику і могутню росію, оскільки вона не зможе відповісти належним чином», - додала Юлія Осмоловська.

Нагадаємо, Швеція може подати заявку до НАТО вже у понеділок, 16 травня, наступного дня після того, як правлячі соціал-демократи ухвалять рішення.

Крім цього, раніше Знай.ua повідомляв, що російський громадський діяч Віктор Уколов заявив, що путіну вдалося згуртувати Україну, як жодному українському політику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще