Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Утро Февраля».

За словами політика, єдиною ідеєю, яка б могла розпочати процес зміни російської політичної системи, суспільства та еліт, є ідея «повного військового розгрому військ агресора».

Він додав, що не має значення, де цей розгром відбудеться: в Україні, росії чи будь-якому іншому місці.

«Без повного військового розгрому агресора позитивні зміни в російському суспільстві неможливі», - заявив Андрій Іларіонов.

Крім того, він назвав дві головні опори путінського режиму – силовики та пропаганда. За його словами, базою путіна є політичний режим росії та такі інструменти, як сила та пропаганда.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Один з цих інструментів — силовий, заточений на силове придушення активної частини російської опозиції. Це так звані силовики — ФСБ, Росгвардія, МВС, відділи боротьби з екстремізмом, прокуратура, суди тощо. Іншим найважливішим інструментом режиму є пропаганда — телевізійна, радійна, у соціальних мережах, у системі освіти, у кіно», - резюмував Андрій Іларіонов.

Система пропаганди, за словами політика, ефективно впливає на 80% росіян.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Михайло Притула заявив, що швидше за все саме ФСБ очолить палацовий переворот у росії.