Про це він розповів у своєму блозі.

«Обстановка на Донбасі досить складна: йдуть запеклі бої – ворог перекинув з усіх своїх напрямків які тільки можна резерви, бо їм треба показати хоч якісь перемоги, які вони можуть зробити своєму народу», - зазначив Тарас Загородній.

За словами експерта, повна концентрація російських військ на донбаському фронті – це наслідок невдач на інших напрямках: російська армія стягнула туди всі сили та намагається досягти хоч якогось результату на Сході України.

«Російська влада бачить, що все пробуксовує і починає плакатися: Захарова заявляє про те, що «американці вимагають від українців, щоб вони вбили якнайбільше росіян», - наголосив Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, росія навіть почала розконсервувати танки 60-х років минулого століття. За словами експерта, росія хіба що здатна створити тимчасову перевагу в техніці, але перемога, ще б пак, буде за Україною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Толкачов пояснив, чому був упевнений у тому, що росія розпочне повномасштабний наступ.

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній заявив, що необхідно деокупувати всю територію України.