Чергу тут займають з 5-ї ранку. Люди потребують допомоги, адже роботи та доходів немає, а власних ресурсів вже недостатньо.

До війни у Бородя́нці, Бучанського району Київської області проживало понад 13 тисяч осіб. Наразі більше 60 % жителів, за словами місцевих людей залишились без даху над головою.

допомога від Першого Гуманітарного Банку
Фото 1 из 3. допомога від Першого Гуманітарного Банку
допомога від Першого Гуманітарного Банку
Фото 2 из 3. допомога від Першого Гуманітарного Банку
допомога від Першого Гуманітарного Банку
Фото 3 из 3. допомога від Першого Гуманітарного Банку

Волонтери українського благодійного фонду First humanitarian bank підготували для Бородянців – мясні консерви, крупи та солодке. Люди з вдячністю прийняли продуктові набори та виявилось, що потреби у продуктах харчування у містечку дуже високі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Засновник волонтерської організації Артем Сумарєв зафіксував запити людей, та вже планує наступну поїздку: «Хочу подякувати усім людям, хто донатить та допомагає, ми продовжуємо направляти необхідне постраждалим від війни у різних регіонах країни.»

Долучитись до ініціативи коштами можна на сторінці https://humbank.org.ua

Разом до перемоги!