Про це він розповів в інтерв'ю Василю Звєрєву та Любові Завальнюк в ефірі «Утро Февраля».

«Ранок починається з програми «60 хвилин», потім йде пропагандист Куликов, потім знову Скабєєва з Поповим 2,5 години. Після будь-які інформаційні програми переходять у програму Соловйова і все це закінчується Михалковим, який ганяє чортів у програмі «Бісогон», - заявив він.

За його словами, все це обрушується на голови росіян уже 20 років.

«Тут і міфи про Україну, «якої ніколи не було». Також є міфи про українців, «яких немає і насправді це просто зіпсовані росіяни». Існують міфи про Захід, який насправді розвалюється, Америка все не розвалиться, Європа не помре. Загалом усі ці історичні статті путіна викликали б лише сміх, якби це не писала людина, яка намагається на це спиратися та будувати політику. путін вирішив, що він за 3 дні візьме Київ, бо він сам перебуває в полоні цих міфів. Його переконали, що немає жодної України, немає жодної української армії і насправді українці – це просто росіяни і вони з квітами зустрічатимуть загарбників», - резюмував журналіст.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Гудков заявив, що війна поділила російський народ на дві частини.