Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook та опублікував відео про те, як працює платформа.

«”Поряд” – це портал, що єднає українців. Наша мета проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів та постів у соціальних мережах. Все в одному місці, просто і зручно. Допомога в декілька кліків», - йдеться у дописі Олександра Качури.

Щоб отримати допомогу, потрібно зайти на портал «Поряд» й клікнути на кнопку «Потрібна допомога», де необхідно заповнити коротку форму. Надалі українці, які поряд та можуть допомогти, побачать заявку й зможуть відгукнутися на звернення, щоб допомогти вам.

Крім цього, ви можете самі долучитися до допомоги українцям, потрібно лише вибрати свій регіон. Усі запити про допомогу відсортовані за категоріями, обрати можна ту, яка найбільше підходить вам. Вже зараз на сайті люди просять, можливо, саме про вашу допомогу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зауважити, що платформа «Поряд» – не є волонтерською організацією. Це сервіс для розміщення запитів та їхнього пошуку.

«Завдяки порталу “Поряд” люди знатимуть, що допомога завжди є і вона поряд. Зараз критично важливо, щоб люди не почували себе покинутими, вони мають відчувати єдність та турботу як від держави, так і від співгромадян», - йдеться на сайті платформи.