МОВЧУНИ й ПОЧЕКУНИ як друзі військового злочинця Путіна.

Щоденно радіємо з підтримки України та засудження російської орди вбивць, ґвалтівників та мародерів військового злочинця Путіна з боку міжнародних організацій та відомих особистостей.

Проте, нині стає модною та поширюється і схвалюється доктрина "правильного МОВЧАННЯ". Так, на 139 сесії МОК, її очільник Томас БАХ, переконливо захистив "невинний російський народ, російський спортсменів і членів МОК від Росії, які не розпочинали війну проти України". Ба більше, президент МОК вважає, що мовчання відомих спортсменів чи функціонерів російського НОКу - це ледь не ГЕРОЇЗМ. Адже за засудження війни у Росії можна отримати до 15 років, нагадав лідер світового олімпійського руху. Подібну позицію підтримки російських спортсменів займають й інші міжнародні спортивні організації, такі як ATP(асоціація тенісистів-професіоналів).

Дійсно, 4 березня 2022 року Державна Дума РФ ухвалила Закон про кримінальну відповідальність за "фейки щодо дій російської армії". Згідно цього Закону імені Путіна за слово "війна" можна отримати штраф від 700 тисяч рублів, а за "свідомо хибні фейки, що спричинили тяжкі наслідки" як от "Путін не просто х*йло, а військовий злочинець гірше за Гітлера" можуть присудити до 15 років колонії.

Тож "російська спортивна, творча і наукова еліта" активно підтримує ВІЙНУ, називаючи її спецоперацією, або мужньо мовчить. Тих хто, засуджує військові злочини Путіна і російської армії можна порахувати на пальцях руки. Але КІРІЛ Гундяєв з ними!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Я тут про ЄВРОПЕЙСЬКУ й СВІТОВУ ЕЛІТУ. І сумно, що багато знакових особистостей та міжнародних інституцій досі захищають російських МОВЧУНІВ і ПОЧЕКУНІВ, а отже захищають і ПУТІНА!

Доки російська орда вбивць, ґвалтівників і мародерів воює проти українського народу на українській землі - доти ЖОДЕН російський спортсмен, музикант, письменник, художник…, які публічно НЕ ЗАСУДИЛИ ВІЙНУ, не НЕ МАЮТЬ ПРАВА на участь у ЖОДНИХ Міжнародних заходах!

Тож закликаємо, особливо, наших європейський друзів не повторювати історичних помилок спробою чергового умиротворення Росії та росіян.

Адже, ще в 1931 році, напередодні Голодомору та масових репресій проти українського народу наш відомий поет Олександр ОЛЕСЬ попереджав:

"Коли Україна за право життя

З катами боролась, жила і вмирала,

І ждала, хотіла лише співчуття,

Європа мовчала…"

НЕ МОВЧІТЬ і НЕ ПІДТРИМУЙТЕ російських МОВЧУНІВ та ПОЧЕКУНІВ!