Це вже сьома партія допомоги на Схід, пишуть Факти.

Передані авто – високопрохідні та надійні. Вони беззаперечно стануть у нагоді під час виконання бойових завдань. Командири 92-ї та 127-ї бригад, підрозділи яких отримали транспорт, переконані, що ці автівки – хороша підтримка армійцям.

Дмитро Дронов
Дмитро Дронов

«У нас в штаті переважно вантажні автомобілі, а легкових небагато. Тому в них найбільша потреба. Ці малогабаритні авто ми використовуємо для перевезення особового складу та невеликих вантажів. На війні час іде на секунди, тому від мобільності часто залежить життя наших бійців та успішне виконання бойових завдань. Крім того, такі дії підіймають бойовий дух у наших хлопців, адже це чудово демонструє єдність українців на шляху до перемоги» - розповів командир 92-ї бригади.

Разом із автомобілями бійцям на фронт Дронов передав необхідну військову амуніцію та продукти харчування .

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще