Про це він розповів в інтерв'ю Василю Звєрєву в ефірі каналу «Утро Февраля».

На думку публіциста, необхідно з’ясувати, завдяки чому путіну вдалося прийти до влади, а також усунути в принципі ці джерела, аби історія не повторилася в майбутньому. «Тому що така концентрація на фізичному тілі, зрозуміло, звідки вона береться, але треба дистанціюватися від цього», - зауважує він. До того ж, додає Марат Гельман, певні обставини в росії не лише призвели до появи такого президента, але й трансформували його, дозволили перебувати при владі ці 8 років і продовжувати свою політику далі.

Загалом же він переконаний, що путін – це наслідок певних недопрацювань у 90-х роках. «Тому мені здається дуже важливим, ми повинні виправити помилки», - підкреслює Марат Гельман. За його словами, не можна залишати ані шансу на появу нового путіна в майбутньому. А зараз же його владу, міркує публіцист, зметуть самі росіяни.

Як повідомляв Знай.ua, міністр оборони Олексій Резніков поділився прогнозом щодо закінчення війни в Україні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ярослава Кравченко показала візуальний символ війни.