Допомогу отримали близько 68 тисяч українців. Про це повідомив керівник штабу Артур Палатний на своїй сторінці в Facebook.

"Днями наша Житомирська команда разом з Ігорем Гундичем придбали і доставили хлопцям на передову пікап з причепом. А щоб не ганяти порожнім, наповнили і авто, і причіп смаколиками, які допомогла зібрати наша команда з Чернівців разом з Олесею Грабовською та дівчатами Іванопільського ДНЗ "віночок". Вінницька команда відправила захисникам вантажі з ліками, засобами особистої гігієни та їжею. Дякую всій нашій волонтерській родині! А також мережі OKKO, яка допомагає доставляти вантажі туди, де їх чекають", - написав Палатний.

Волонтерский штаб отправил на передовую и переселенцам почти 340 тонн грузов
Волонтерский штаб отправил на передовую и переселенцам почти 340 тонн грузов

Він також підкреслив, що волонтери продовжують підтримувати вимушених переселенців.

"Волонтери Святошинського району Києва та Вікторія Муха передали 20 пакетів з підгузками для малюків та близько 1 тисячі продуктових наборів. Кіровоградська команда та Віталій Линник роздали близько 200 продуктових наборів. У Новомосковську волонтери та Юрій Брагін приготували до Дня захисту дітей подарунки дітям, які живуть у Будинку милосердя НМГО "Незалежність", який зараз є притулком для вимушених переселенців", - зазначив керівник волонтерського штабу "Українська команда".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще