Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

Експерт нагадує, що початковою ціллю війни росії проти України було її повне захоплення. Тим не менш, констатує він, через поразку на північному напрямку «грандіозні» плани довелося значно змінити: російські війська намагаються утримати Херсонщину та вийти на кордони Луганської та Донецької областей. Тим не менш, переконаний Андрій Золотарьов, і цю мету втілити росія не зможе, адже на сотий день війни її армія воює за Сєвєродонецьк. «Їм доведеться поламати голову, щоб оголосити «перемогу», адже путін же не може програти», - міркує гість програми.

З іншого боку, попереджає він, росія все ще має на меті знищити українську державу. «Але цей план пішов у сміттєвий кошик і нехай там у Кремлі розбираються, хто кого годував цією туфтою», - каже політолог.

Далі він міркує над тим, яку стратегію обрала росія і якими будуть її наступні кроки. На думку Андрія Золотарьова, рф намагатиметься утримати окуповані українські території для того, аби скористатися цим на переговорах, а після перемир’я, накопичивши достатньо сил, зробити ще одну спробу захоплення всієї України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Арестович розповів про проблеми в російській армії.

Також Знай.ua писав про Стрєлков-Гіркін розповів, чому росія продовжує нести поразки у війні.