Про це він розповів на каналі Геннадія Друзенка.

«Коли все почалося мені хотілося зробити щось корисне для України. Я зателефонував своєму другу, який організовував свій волонтерський центр і я почав працювати там у нього», - зазначив Ігор Шапар.

Волонтер розповів, що потім йому захотілося більше «екшену» і він попросився до ПДМШ, де його взяли водієм і зараз він прямує із командою на Схід.

«Одна маленька людина хоче повернути назад Радянський Союз, але у нього це не вийде, бо ми вже відчули дух свободи і не повернемося туди. Якщо наше покоління не вирішить цю проблему з росією, то цю проблему доведеться вирішувати моїм дітям та онукам», - підкреслив Ігор Шапар.

Як зазначив волонтер, дуже важливо прямо зараз перемогти росію, аби наступні покоління українців мали змогу розвивати країну та жити без війн.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, понад 90% громадян вірять, що перемога у війні рф проти України буде за нами.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Арестович розповів, як росіяни провалили черговий масштабний наступ на Донбасі.