Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» з Вікторією Панченко.

На думку експерта, найпродуктивнішою буде співпраця з Польщею та Великобританією., він вже обговорювався раніше.

«Саме цей союз є реальним, тому що ми розуміємо, існує певна проблема в системі колективної безпеки у світі. Я маю на увазі чи ООН, наприклад, чи Організація безпеки співробітництва в Європі, ОБСЄ, чи НАТО, потрібно змінювати певну структуру і підходити до колективної безпеки», - підкреслює Микола Волковський.

Окрім того, зазначає гість програми, сьогодні тема України у світі є надзвичайно актуальною і вона займає найважливіше стратегічне місце у світі. З іншого боку, додає він, деякі бізнесмени намагаються маніпулювати, заявляючи про необхідність йти на поступки рф і відмовитися від певних територій.

«Дехто зацікавлений в тому, щоб війна скінчилася, не розуміючи того, що Україна в жодному разі не може відмовлятися від тих територій», - стверджує політолог.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За його словами, переговорні процеси в Білорусі перед початком війни були хибними, натомість Ердоган може бути більш актуальним медіатором перемовин між Україною та рф, хоча зараз нічого й не відбувається.

«Побачимо, чи найближчим часом саме ці перемовини на рівні чи міністрів, чи, наприклад, очільників країн будуть відбуватися, чи вони ж будуть реальними, ми помітимо, але бачимо, що тенденції в тому, що Туреччина є таким медіатором світовим між російською федерацією і Україною», - констатує Микола Волковський.

Також експерт зазначає, що не надто позитивно ставиться до надання українського громадянства російським бізнесменам, оскільки вони навряд щиро змінили свою проросійську позицію, йдеться радше про економічну вигоду.

Як повідомляв Знай.ua, у путіна хапаються за останній шанс резервних батальйонів.

Також Знай.ua писав про те, що Кім розповів, як звільнять Херсон.