Про це повідомів керівник штабу Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

"Тернопільська команда та Микола Люшняк передали понад два десятки полегшених бронежилетів за стандартами НАТО бійцям з Теребовлі, які поїдуть на передову. Для бійців зі спеціальних підрозділів придбали кілька десятків тактичних наплічників. До бійців ССО з Тернополя поїхали два автомобілі. Авто для захисників на Ізюмському напрямку придбали вінницькі волонтери "Української команди" та Геннадій Ткачук. З Новомосковська передали хлопцям з ССО комп'ютерну техніку", - повідомив Палатний.

Також, за його словами, волонтери забезпечують бійців маскувальними сітками, ліками, засобами гігієни, питною водою тощо. Для цивільних громадян, які постраждали від рашистських обстрілів, збирають продукти харчування, сезонний одяг та засоби особистої гігієни.

"Хмельницька команда разом з Олександром Буханевичем передали Центру допомоги ХОР понад тонну одягу та засобів гігієни. У Черкаси для переселенців з Донецької та Харківської областей "Українська команда" передала пів тонни продуктів харчування та побутової хімії. Чернігівська команда та Олександр Ломако зібрали продукти харчування та засоби гігієни для мешканців Ріпкинської громади", - зазначив Палатний.

Як повідомлялося, з початку війни "Українська команда" передала воїнам та вимушеним переселенцям майже 400 тон гуманітарних вантажів. Допомогу отримали понад 71 000 людей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще