Про це він розповів у своєму блозі.

Раніше політолог уже говорив про те, що росія продовжуватиме знищувати інфраструктурні об'єкти України, щоб до осені викликати дестабілізацію всередині країни. У приклад він наводить навіть новину про приліт 6 ракет до найбільшого заводу з переробки нафтопродуктів в Україні.

«Мета зрозуміла: провокація енергетичної кризи, зростання цін на продовольство, тому що ціни на нафтопродукти становлять основу всіх товарів», – пояснює Максим Ялі.

Він наголошує, що багато хто в українському суспільстві не задоволений зникненням бензину та зростанням цін, все це призведе до посилення економічної ситуації восени, коли допомога західних партнерів виявиться недостатньою. Експерт нагадує, що, за словами Шмигаля, Україні потрібно 5 млрд доларів на місяць, а водночас США заявили, що виділять по півтора млрд на місяць, Макрон же оголошував 2 млрд євро за практично 4 місяці.

«Ця допомога набагато менша від тих обсягів, які нам необхідні», – наголошує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також політолог зазначає, що золотовалютні запаси України не вічні і вже зараз видно зростання інфляції. До того ж, додає він, в Україні вже з'являються меседжі внутрішньополітичної боротьби, почали розганятися зради, а це все спрямоване на розгойдування, на внутрішню дестабілізацію.

«Тобто ми маємо своїх корисних ідіотів, які вважають, що війна вже закінчилася і можна вже розпочати політичну боротьбу», - констатує Максим Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, Гордон пояснив, чому більшість українців повернуться додому після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Кульпа назвав росії п'яницею одурманеним ядерним наркотиком.