Про це він розповів у своєму блозі.

«Вони (європейські лідери, – Ред.) приїжджають сюди, тому що вони розуміють, що зараз Україна – це геополітичний центр світу, тут народжується новий світовий порядок і тут народжуються та фіксуються результати майбутніх виборів у їхніх (європейських – Ред.) країнах», – зазначив Олександр Кочетков.

За словами експерта, зараз можна помітити сплеск активності різних європейських лідерів, які так чи інакше намагаються якось опинитися в заголовках «Приїхав до України…», бо це дуже вигідно для особистого рейтингу всередині їхніх країн, бо європейський народ солідарний з українцями та підтримує їх.

«Вони сюди їдуть насамперед для того, щоб зафіксувати для своїх виборців, що вони беруть участь у найважливішому загальносвітовому процесі та підтримують Україну», - наголосив Олександр Кочетков.

Як зазначив політолог, чекати від цих візитів якихось очевидних результатів не варто.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олександр Кочетков пояснив, що означає повернення посла США до Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що командир ТрО «Азов» Родіон Кудряшов розповів про важливість мотивації та бойового духу українських бійців.