Про це він розповів у блозі Геннадія Друзенка.

За словами доцента, він завчасно готувався війни, тому 24 лютого, коли пролунали вибухи, все вже було підготовлене і складене.

«Кинули в машину собаку, кота, всі речі, зброю і приїхали в академію. Побачили, що там студенти зайняли оборону, залишилося семеро відчайдухів, дві дівчини, вони наробили коктейлів Молотова, чекали танків, ми вже чекали вуличних боїв. Я зрозумів, що не можу їх покинути», - розповідає Володимир Харченко.

Далі ж, розповідає військовий, він почав організовувати цих студентів, передавав їм свій досвід, розповідав про чергування. Потім, каже доцент, коли ситуація налагодилася і стало зрозуміло, що київського котла не буде, він зрозумів, що далі залишатися на місці не може, потрібно йти на фронт.

«Треба цю заразу вичищати», - підкреслює Володимир Харченко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим не менш, зазначає доцент, йому вдається поєднувати війну з викладацькою діяльністю. Зокрема, розповідає він, перш ніж їхати на Схід, він попередив студентів, щоб вони не розслаблялися, адже сесію все одно доведеться складати, вони можуть радитися з ним у режимі онлайн, а він по можливості буде допомагати.

Зараз ж, констатує військовий, він впевнений, що українці зможуть вибити росіян зі своїх окупованих територій, цього вимагає історія.

«Зупинити цю орду, по максимуму знищити, повиривати ікла», - підкреслює Володимир Харченко.

Як повідомляв Знай.ua, Гудков заявив, що путін насправді не готовий використовувати ядерну зброю.

Також Знай.ua писав про те, що Ведрін розповів, як парламентські вибори змінять ставлення Франції до війни в Україні.