Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

На сайті сказано, що близько 4 години ранку було здійснено спробу підпалу військкомату в Кіровському районі Пермі, там виявили 4 пляшки, дві з яких залишилися цілими. Так повідомляє телеграма канал BAZA. Тут же додається, що, за словами військового комісара Пермського краю Олександра Коковина, як він сказав у розмові з кореспондентом 59.RU, підпал не вдався, деталей не розкрив, а міська поліція інформації для ЗМІ не має.

«У Білгороді, як повідомляється, близько третьої години ночі невідомий розбив вікно військкомату і кинув дві пляшки із запальною сумішшю. Зайнявся стіл в одному з кабінетів. Повідомляється, що вогонь встигли швидко загасити», - пише видання.

Загалом, зазначає видання, з початку повномасштабної російсько-української війни підпали військкоматів у росії відбуваються масово.

«Щоб не потрапити на «спецоперацію», де шанс загинути дорівнює 100%. Особливо актуальним такий спосіб став після 1 квітня – у рф стартував весняний призов, який триватиме до 15 липня», - наголошується на сайті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також видання повідомляє, що за планом у результаті призовної кампанії армія має поповнитись приблизно на 135 тисяч осіб. Тому, йдеться у публікації, росіяни знайшли ефективний спосіб уникнути призову, знищуючи свої особисті справи у військових комісаріатах, тобто спалюючи будівлі.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що українська армія стає дедалі сильнішою і сильнішою.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, що Україна – країна, яку найбільше ненавидить росія.