Про це він розповів у своєму блозі.

«Сьогодні я радий сказати, що кілька «конячок» їдуть до ПДМШ, а ми з радістю передаємо Андрію машину, яка буде їм потрібна», - заявляє Геннадій Друзенко.

Принагідно він нагадує, що раніше він і Андрій Хливнюк, лідер гурту «Бумбокс» і рядовий батальйону «ТОР», зверталися по фінансову допомогу на придбання броньованих швидких. Тому Геннадій Друзенко дякує громадянам за кошти і зазначає, що вони завжди поділяться з побратимами тим, що мають, і разом непереможні, оскільки їх підтримує весь вільний світ.

Подякував ПДМШ та всім українцям за допомогу також і Андрій Хливнюк. Він підкреслює, що завдяки броньованій машині швидкої допомоги зможе евакуйовувати людей, які опинилися в місцях ведення бойових дій.

«Ми ж тим і відрізняємося від москалів, що ми даємо, а не віджимаємо. Насправді я дуже радий, що є можливість передати тобі цю «броню», я вірю, що вона врятує не одне життя», - каже Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, чому наше ППО ефективніше російських ракет.

Також Знай.ua писав про те, що Резніков пояснив, чому ракетні удари по Києву загрожують всій Європі.