Про це він розповів у своєму блозі.

«Демократія – це коли кожен із нас вирішує, як йому жити і кожен із нас бере участь у формуванні правил, за якими ми живемо. Це все формулюється у закони і за цими законами ми продовжуємо жити – так відбувається у нормальному демократичному суспільстві», - зазначив Павло Себастьянович.

За словами політолога, для того, щоб реалізовувати демократію, кожному громадянину держави дається голос, який він може використати на виборах, віддавши його політику, чий курс громадянина найбільше влаштовує.

«Щойно у нас починаються вибори, то перед нами з'являється список людей, яких ми не знаємо, і чим вони далі будуть займатися, ми теж не знаємо», - наголосив Павло Себастьянович.

Як зазначив експерт, головний недолік демократії полягає в тому, що не факт, що обраний нами політик виконає всі обіцянки, які нам припали до душі під час передвиборчої кампанії. За його словами, як показує практика, ніхто з українських політиків повною мірою не виконує своїх обіцянок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Виходить, що ми віддаємо свій голос, але ми ніяк не впливаємо на дії тих, хто перебуває у владі. У нас демократія закінчується на виборах», - сказав Павло Себастьянович.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Іларіонов назвав 4 найбільш ймовірні результати російсько-української війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Куликов розповів, чи є добрі росіяни і чи варто давати їм українські паспорти.