Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Щоб спокутувати свою провину перед Україною, розмірковує гість програми, росіяни не відбудуться спалюванням паспорта, вони мають збирати гроші на зброю, яка стрілятиме у бік росії. Він наголошує, що це потрібно проводити добровільно-примусово, потрібно лише використовувати людину з більш відомим піарівським ім'ям.

«Ми просто напишемо листи щастя, ми знаємо, де живуть ці підонки різні путінські в Лондоні. І нехай спробують грошей не дати», – заявляє Андрій Сидельніков.

Водночас він не вважає, що так росіяни куплять собі індульгенцію. Особисто він, зазначає політик, не готовий вибачити їх, а українці вирішать самі. Гість програми наголошує, що йдеться про росіян і путінський режим, через що багато років страждала велика кількість людей.

«Це путінські фашисти, які мають бути знищені, вони не повинні вижити, кожен, хто прийшов сюди або потім навіть виїхав. Я на початку ще війни запропонував ідею, що Україні надалі необхідно свою «Моссад» зробити», – розповідає Андрій Сидельніков.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На думку політика, після закінчення війни потрібно буде знищити все настільки, щоб за 100 років фашизм не відродився, щоб відбити бажання до нього у наступних поколінь.

Як повідомляв Знай.ua, польський міністр Петро Кульпа нагадав світові, чому не можна знімати санкції з росії.

Також Знай.ua писав про те, що думає населення Білорусі про вступ Лукашенка у війну.