Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами політика, не можна адекватно оцінити, яка кількість людей у ​​росії щиро підтримує війну проти України. Він додає, що через роботу пропаганди росіяни безвільні та малоосвічені.

«Пропаганда працює 22 роки, мізки повністю затьмарені в переважній більшості. Я ще 2014 року казав, що нормальні люди з демократичними поглядами – це статистична похибка 3,75. Це мільйони людей загалом у принципі, тому що в росії проживають 146 мільйонів, тобто 3%, майже 4% – це величезна кількість людей, але всі вони розкидані, по-перше. Це справді статистична похибка. 99% – просто повернені мізками люди на сьогоднішній день», – пояснює Андрій Сидельніков.

Також він зазначає, що у 2014 році путін вже пробував нападати на Україну, він анексував Крим і створив ОРДЛО, а далі готувався до повномасштабної війни. До того ж, додає гість програми, у путіна КДБшна закалка і він провів Європу. Зараз же, наголошує політик, головне - не зупиняти введення санкцій, щоб навіть сірого імпорту не було, закупорити все, щоб не було ні в'їзду, ні виїзду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, як швидко ЗСУ зможуть звільнити Херсон.

Також Знай.ua писав про те, що Резніков назвав три сценарії завершення війни в Україні.