Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Політик розповідає, що був одним із організаторів форуму «Вільна росія», а 2016 року у Вільнюсі Марк Фейгін запропонував зробити санкційний проєкт, який вони назвали «Список путіна». Там не менш, каже він, ближче до періоду пандемії очевидною стала неугодність їхньої діяльності, вони надто набирали обертів і їх просто вигнали.

«Потім ми з Марком почали робити свій проєкт, назвали його «Кремлівська мережа» і тим самим продовжували займатися. Ми, до речі, їздили, до Америки, до Сенату, до Конгресу, зустрічалися з депутатами, означали необхідність санкційних речей», - розповідає Андрій Сидельніков.

Також він зазначає, що величезну роботу провів і у Великій Британії, зустрічався там із парламентом, урядом. Проте, констатує політик, проєкт вистрілив 24 лютого, коли путін напав на Україну.

«Ми знаємо конкретні прізвища, хто є путінськими найманцями, посібниками, негідниками та покидьками. Тільки ми не займаємося розслідуваннями, у нас немає можливості займатися жодними розслідуваннями загалом», - пояснює Андрій Сидельніков.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

За словами гостя програми, він дуже довго перебуває у політичній громадській площині і зараз є інтернет, де можна знайти все, що потрібно. Він наголошує, що людина, коли бреше, не може це робити довго і однаково – на цьому й базується його робота.

Як повідомляв Знай.ua, Жданов прогнозує зупинку наступальних дій російських окупантів.

Також Знай.ua писав про те, що Резніков назвав три сценарії завершення війни в Україні.