Про це він розповів у програмі «Розвилка».

Як каже експерт, після закінчення цієї російсько-української війни людство взагалі забуде про війни

«А для того, щоб забути про війни, наступний світ має бути без переможців та переможених. А Ялта-2 – це саме про те, що ми робимо з переможеними», - міркує Руслан Бізяєв.

На його думку, перемога України у цій війні передбачає не лише її територіальну цілісність у міжнародно визнаних кордонах 1991 року, йдеться також і про нову якість країни.

«Спочатку треба переродитися всередині країни, прибрати ті системні вади, які були закладені в нашій політичній системі наприкінці 90-х та на початку 2000-х, повністю змінити ідеологію», - пояснює Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Політолог наголошує, що це має бути така ідеологія, яка тягтиме країну в майбутнє, тільки після цього ми можемо говорити про нову економіку, про нову освіту, про нову науку, про нову роль та місце України на пострадянському просторі.

Також він зауважує, що зараз у Білорусі склалася складна ситуація: після Петербурзького міжнародного економічного форуму у Лукашенка не залишилося поля для маневрів, але білоруська армія воювати не хоче. Як каже Руслан Бізяєв, і хочеться, і колеться, і страшнувато, але виключати можливість удару з боку Білорусі на 100% не можна.

Як повідомляв Знай.ua, Жданов прогнозує зупинку наступальних дій російських окупантів.

Також Знай.ua писав про те, що Резніков назвав три сценарії завершення війни в Україні.