Про це повідомив блогер та політичний експерт Володимир Цибулько, оприлюднивши відповідні документи, пише Главком.

“Корупціонер - гірший за росіянина. Заступник голови Офісу президента Ростислав Шурма серед війни дерибанить український ліс. І робить він це, нахабно прикриваючись іменем Володимира Зеленського. Мої джерела в Кабміні повідомляють, що співробітник ОП намагається продавити злочинну ухвалу уряду, згідно з якою все лісове господарство реорганізується для подальшої «корпоратизації» - передачі до приватних рук (текст постанови додаю нижче)”, - написав Цибулько у своєму Facebook.

Він розповів, що також Шурма налагодив незаконну вирубку та контрабанду лісу, яка приносить близько 1 мільйона доларів щомісяця.

“Більше того, як мені стало відомо, він активно "обілєчіває" всю лісогосподарську сферу. Зокрема, кожне лісове господарство приносить у місяць певну суму у 50-60 тисяч. Цікаво, що, за даними джерел, до схем може також бути причетний бізнесмен Тимур Міндіч”, - зазначив експерт.

Водночас, за його даними, усередині партійної команди назріває обурення – партійці впевнені, що такий нахабний схематоз дискредитує українську владу та державу загалом. На нещодавньому засіданні фракції “Слуги” вголос обурювалися з цього приводу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

“На закінчення можна констатувати, що за всієї згуртованості українського народу та влади перед агресією ворога, все ж таки знаходяться окремі екземпляри, які готові продавати Батьківщину навіть під час війни. Тим паче важливо розкривати подібні схеми”, - підкреслив Володимир Цибулько.