Про це вона розповіла у програмі «Садок вишневий» із Олександром Новохатським.

«Зараз міняються фундаментальні стани, які були раніше, і зараз все більше і більше людей відчувають, що стражданням уже ми створили те, що створили, моє там, де моє, вже час переключатися якось. 30 років, може, це й не багато, але достатньо для однієї людини, щоб відчути себе дорослою і відповідальною за те, що вона створює у своєму житті навколо себе, і страждання вже можна відпустити як вдячність до того часу, який сформував це нове суспільство», - пояснює Олександра Тимощук.

Сьогоднішнє молоде покоління, зазначає вона, народилося вже в незалежній Україні і воно належить до нової формації, яка спирається на інші фундаментальні цінності, у його діяльності відбувається природня взаємодія із собою та людьми навколо. На думку психотерапевта, українство – це цивілізація, її представники формуються на цій землі, вони є носіями волі та сили і мають можливість розкривати свої серця.

«Зараз це дійсно час великих сердець. Чому я так кажу? Тому що немає нічого того, що не може вмістити велике серце, навіть найпотужніші, найглибші больові точки, больові ситуації. Все одно через межеву біль, яка просякає через наше серце, воно все одно потім розкривається і заспокоюється і від того формуються риси характеру і ті якості, які нам дозволяють рухатись далі», - стверджує Олександра Тимощук.

Як вона пояснює, якщо людина дійсно дозволяє собі максимально проживати ці почуття, то наше серце розгортається, якщо ж вона закривається, тоді немає сил та енергії на жодні дії.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, що безумовний базовий дохід не призведе до деградації суспільства.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков прокоментував погрози росії про ядерну зброю.